reactie van: Siem en Gerry de Waard

Wij gingen voor een ander type auto naar brabant om te kijken, deze zag er netjes uit maar bleek toch niet aan onze wensen te voldoen.
Tevens viel onze blik op een leuken auto waarvan wij dachten dat deze wel aan onze wensen zou voldoen. Bij navraag bij de vriendelijke eigenaar van het garagebedrijf kwam Marcel in beeld. Eerst werd er door hem zeer kritisch naar de auto gekeken naar onze in te ruilen auto en hij kwam daarbij eerlijk maar hard en zakelijk over. Nadat we wisten waar we aan toe waren hadden we een ontzettend leuk gesprek met hem en al gauw waren we er achter dat achter deze zakenman een persoon schuil ging die vertrouwen uitstraalt en zich volledig verdiept in de wensen van de koper en de bereidheid toont er voor hen te zijn. Rekening houdende met ons budget heeft hij er voor gezorgd dat de auto dat we de auto konden kopen dankzij de passie waarmee hij z’n werk verricht. Al met al; Ga zo door Marcel en weten je te vinden als we je nodig zouden hebben.
Siem en Gerry de Waard uit Dieren

reactie van: Monique van Stigt

De opdracht luidde: 'verkoop mijn auto voor de beste prijs en probeer met gesloten beurs een andere auto voor mij te vinden, die voldoet aan vooraf duidelijk gestelde voorwaarden'. En dat is gelukt! Marcel beschikt over een koelbloedige onderhandelingstactiek en terwijl ik er naast zat heeft hij de deal tot op het bot uitonderhandeld. Mijn doelstelling is bereikt en ik ben apetrots op mijn nieuwe aanwinst! Aarzelt u niet, tussenkomst van Marcel heeft beslist toegevoegde waarde. Dankjewel Marcel! reactie van: J. Koenders

Ik had een aanzienlijke schade aan mijn VW Passat. De schade is snel en goed afgewikkeld door IK en Mijn Auto en tevens is de schadeauto verkocht. Ik ben er goed uitgesprongen, omdat ik met bovengenoemde opbrengsten via Ik en Mijn Auto een vergelijkbare auto met minder kilometers heb kunnen terugkopen. Kortom een vertrouwd adres voor resultaat- en oplossingsgericht handelen.

reactie van: Dirk van Kessel

Zelf hadden we niet de tijd en het netwerk om onze auto te kunnen verkopen. Bij toeval zijn we in contact gekomen met Marcel en om te voorkomen dat we lange tijd met een "te koop" staande auto bleven zitten zijn we met hem in zee gegaan. Het concept wat hij hanteerd is gebaseerd op vertrouwen en Marcel heeft getoond dit vertrouwen zeer zeker waard te zijn. In goed overleg en oprechte betrokkenheid heeft hij de auto voor ons verkocht. Marcel het was erg plezierig om op deze manier zaken met je te doen.

reactie van: Mevr. Manders

Na een stormschade waarbij er een top van een boom op mijn auto was gevallen, heb ik alleen maar mijn verzekeringsmaatschappij hoeven bellen. De schade afwikkeling met de "expert" werd vakkundig geregeld door IKENMIJNAUTO. Tevens de verkoop van het wrak werd volledig verzorgt, zonder dat ik me druk hoefde maken hoe het allemaal ging. Bij de aankoop van een andere auto werd goed meegedacht met mijn eisen en budget. De gehele gang van zaken heeft mij overtuigd van de toegevoegde waarde van de mensen van ikenmijnauto. BEDANKT.

reactie van: J. de Groot

Thnx! Fantastisch geholpen aan een nieuwe auto. Onder de indruk van de snelheid en vasthoudendheid tijdens de onderhandelingen. Ook nieuwe banden waren in een mum van tijd geregeld, zonder dat ik een km hoefde te rijden. En nu genieten van mijn zwarte corsa!

reactie van: Werner van Strien

Als freelance golfinstructeur voor clinics, lessen, of golf trips/vakanties, is het voor mij erg belangrijk een degelijke auto te rijden die me overal zonder problemen brengt, ruim is en een sportieve en positieve uitstraling heeft.

Marcel van 'Ikenmijnauto' heeft me hierbij zeer doortastend geholpen! Snel had hij door waar ik ongeveer naar zocht, nog sneller had hij een aantal auto's waaruit ik de juiste gekozen heb! Marcel, bedankt voor het mij over de drempel helpen van mijn 'Blauwe Trots', mijn Combotje.

P.S. Geïnteresseerden voor een avontuurlijke golfclinic, kunnnen "op mijn naam klikken" om mij een E-Mail te sturen voor info of boeking.

reactie van: A. Juurlink

Omdat ik tijdens een ongeluk mijn auto total loss gereden had heb ik Ik en Mijn Auto ingeschakeld. Zij hadden voor mij het kontakt met mijn verzekering en het autoschadebedrijf. Dezelfde dag nog werden er foto's van mijn auto gemaakt. Tijdens een gesprek werd goed geïnventariseerd wat voor nieuwe auto ik wilde en werd hiervan dagelijks op de hoogte gesteld. Binnen een week reed ik in een andere... en in die week kreeg ik zelfs een vervangende auto van hen. Bedankt!!

reactie van: R. Marechal

We zochten een auto waar meer ruimte in zou zitten i.v.m. spullen vervoeren naar de werkvloer en de honden moesten meer plaats hebben dan in onze vorige wagen. Tevreden zijn wij met de VW transporter die wij via ik & mijn auto hebben kunnen kopen. Er is goed geluisterd naar het wensenpakket die wij hadden en er was continue contact naar ons toe over de voortgang! Prettig gevoel houden wij eraan over. Bedankt.

reactie van: Marjan Juurlink

Ik zocht een vervangende auto voor mijn Renault cabrio. Het moest een praktische auto zijn, met genoeg ruimte voor de beelden die ik maak en verkoop.

De mensen van: ikenmijnauto vonden voor mij een zilvergrijze Renault Kangoo.

Ik ben er trots op! Zeker nu ik er belettering en een foto van mijn "bedrijfje" op aan heb laten brengen!

Bedankt, Marjan Juurlink.

reactie van: Joop Jansen

De mensen van "ik en mijn auto", hebben mij ontzettend goed geholpen met het vinden van de door mij begeerde auto en hebben de voor mij GESCHIKTE JAGUAR XJ 4.2 V8 gevonden.

Ik wens hun veel succes met de voortzetting van het verder professioneel maken van hun "kunnen". Getekend; Joop Jansen Direkteur JJS Beheer Heesch

Openingstijden & contact

7 dagen per week na telefonische afspraak.
De koffie staat altijd voor u klaar, daar kunt u zeker op rekenen.

Ik en Mijn Auto | Vinkelsestraat 111 | 5384SE HEESCH | Tel: 0654350154 | E-mail: info@ikenmijnauto.nl

Mogelijk gemaakt door Mobilox